Afasie verandert je leven. Gespecialiseerde nazorg helpt.

Afasiecentrum - Thuis en dan - Aanbod - Aanmelding - Contact - LinksAfasiecentrum Parkstad Limburg

Op donderdag 7 november 2013 is Afasiecentrum Parkstad Limburg feestelijk geopend. Met aandacht van de lokale media is het centrum officieel van start gegaan als erkend afasiecentrum. De samenwerking tussen NOVIzorg en Adelante (revalidatiecentrum) heeft duidelijke vormen aangenomen waardoor de afasie-cliŽnt op een huiselijke en kleinschalige manier wordt ondersteund. Het afasiecentrum werkt met kleine groepen en er is individuele aandacht voor de cliŽnt als dat nodig is. De afasietherapeuten van Adelante werken daarbij nauw samen met de activiteitenbegeleiders van NOVIzorg. In dit centrum kunnen mensen met afasie in de regio Parkstad (Zuid Limburg) voortaan op een prettige en deskundige manier ondersteund worden.

Locatie: Afasiecentrum Parkstad Limburg

Bezoekadres: Zandbergsweg 111, 6433 CC Hoensbroek

Postadres: Grubbelaan 22, 6431 GH Hoensbroek

Telefoon: Stichting NOVIzorg, 045 - 528 5527

Openingstijden: iedere dinsdag en donderdag

Afasiecentrum Parkstad Limburg biedt een gevarieerd dag-activiteitenprogramma waarbij uiteraard de nadruk ligt op afasie-nazorg. In het centrum zijn activiteitenbegeleiders van NOVIzorg werkzaam, en ook de afasietherapeut van Adelante is gedurende een deel van de dag aanwezig. Daarnaast wordt gewerkt met vrijwilligers en stagiaires die specifiek in afasiezorg worden ingewerkt.
Het programma bevat elementen met individuele begeleiding en met groepsgewijs opgezette activiteiten.

Voor meer informatie over Afasiecentrum Parkstad Limburg kunt u terecht bij NOVIzorg, 045 - 528 5527, en vragen naar Bianca Giesen of Femke Vluggen.
U kunt ook e-mailen naar: info@novizorg.nl

Audit Afasiecentrum Parkstad Limburg
Klik hier voor de audit van Afasiecentrum Parkstad Limburg